...

Căutare avansată

5 argumente bune de ce să aplici la compania Jivy Group

22-10-2019 TOP Joburi
...

#1 Jivy Group propune un eco-sistem tehnologic incomparabil – proiecte enterprise dezvoltate agyle, cu soluții complexe și tehnologii de ultimă oră în cadrul cărora ai posibilitate să te dezvolți și să obții o experiență de neprețuit – fie că ești un dezvoltator, un inginer pe calitate sau securitate, un devOps, un designer, un business analist sau un product owner.

#2 Familia JivyGroup are o obsesie sănătoasă a tot ce ține de inovație, de soluționări colaborative, rezultat, responsabilitate, transparență, apreciere în egală măsură a timpului de lucru și cel personal într-un cadru unic armonios, distractiv și sănătos.

...

#3 Transparența în toate procesele și în orice activitate, obiectivitate maximă de apreciere a rezultatelor și performanței individuale sunt la ele acasă în JivyGroup. Având dorință, perseverență, pro-activitate, spirit de lucru în echipă și suportul continuu necondiționat al companiei – poți atinge rezultate foarte mari în dezvoltarea profesională.

...

#4 Iar atunci cănd rezultatele sunt atinse – facem loc distracției – sport, team-buildinguri, evenimente corporative, petreceri, tradiții haioase create în cei peste 7 ani de activitate – toate în mare bucurie petrecute și grijuliu aranjate în amintiri de neuitat.

#5 Am ajuns la ultimul aspect caracteristic, dar tot nu reușim să sumarizăm cele multe rămase de spus despre JivyGroup - aplică la un job, reușește cu angajarea și descoperă-le singur în cadrul familiei JivyGroup – oficiu confortabil în centrul Chișinăului, ore flexibile de lucru, bonusuri, pachet generos de beneficii, asigurare medicală pentru tine și familia ta, deplasări, traininguri, meetupuri și multe alte lucruri pe care le vei descoperi cu drag.

Dacă te-am convins, poți aplica la joburile Jivy Group aici.

...

Cât de utilă ți-a fost această informație?
1
0
0
Oratorica online