Căutare avansată

Facultatea de Drept din Vilnius oferă burse pentru studenții din Moldova! Află cum poți să aplici și ce avantaje vei avea

22-05-2017 Oportunități
...

Oportunitate pentru studenții din Republica Moldova care vor să-și construiască o carieră prestigioasă în domeniul juridic! Facultatea de Drept a Universității din Vilnius oferă burse pentru studii de masterat, cu toate costurile pentru învățământ incluse.

Oferta este valabilă pentru studenții din Republica Moldova, Ucraina, Belarus și Kazahstan. Pentru a câștiga bursa, candidații trebuie să satisfacă următoarea condiție: să aibă diplomă de licență recunoscută sau un act echivalent care demonstrează pregătirea profesională în domeniul juridic, în limba rusă sau engleză.

Cum să aplici pentru bursă:

Candidații trebuie să expedieze următoarele acte la adresa llm@tf.vu.lt:

  • o scrisoare de motivație (în scrisoare să fie inclusă denumirea universității absolvite) - formă liberă;
  • o scrisoare de recomandare - formă liberă;
  • o copie scanată a diplomei / transcrierii academice - formă liberă.

Bursa acoperă costul total al învățământului, în valoare de 5 250 €. Pentru mai multe detalii despre program, accesați acest link.

De menționat este că bursa nu este plătită direct aplicantului. Termenul-limită de aplicare este 26 mai 2017. Candidații selectați vor fi anunțați pe 9 iunie 2017.

Precizăm că, actualmente, tot mai mulți tineri aleg să-și continue studiile în domeniul Dreptului, aceasta fiind unul dintre cele mai solicitate domenii la admitere.


Admin
Autor: Bujnița Denis

Job Premium