...

Căutare avansată

Ești pregătit pentru Endava Internship? Iată lista materialelor de studii

24-06-2021 Pentru aplicanți
...

Zile numărate au rămas până va fi dat startul următorului program de Internship Endava. Această ediție vine cu mai multe noutăți, printre care reducerea perioadei de aplicare la program până la o lună, precum și instituirea regulii primul venit – primul servit, adică procesarea cererilor și completarea locurilor va fi efectuată pe parcursul procesului de recrutare, fără a se aștepta încheierea perioadei de aplicare.

Pentru a oferi posibilitate tuturor candidaților să se pregătească de procesul de recrutare, compania a lansat o pagină cu materiale de studii și răspunsuri la cel mai des recepționate întrebări cu privire la program.
 
 
Materialele de studiu sunt clasificate în funcție de disciplină și tehnologia aplicată, precum urmează:  
 
 
 
APPLICATIONS MANAGEMENT
Applications Management
 
Pe parcursul programului de Internship, aplicanții vor învăța de la specialiști cu experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de instruire tehnică și învățare a programelor de lucru. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la toate activitățile companiei.
 
Unitatea de livrare Endava Chișinău își desfășoară activitatea structurată în șapte discipline: Testing, Development, Applications Management, Data, Business Analysis, Architecture, Project Delivery Management. Următorul program de Internship va fi lansat în curând.
 
Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 7.000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 4.17 miliarde de dolari la data de 31 martie 2021.  
Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online