...

Căutare avansată

Ellation devine Crunchyroll. Cel mai bun angajator al anului 2019 își schimbă denumirea companiei

16-04-2020 TOP Angajatori
...

Ellation, compania dinamică din Chișinău cu rădăcini în Silicon Valley, a anunțat astăzi că este în proces de schimbare a numelui în Crunchyroll. 

În ultimii trei ani, echipa companiei (anterior YOPESO, înainte de achiziția sa în ianuarie 2017) a fost responsabilă de dezvoltarea produsului și de partea de inginerie pentru Crunchyroll și VRV. Ellation, ca nume corporativ, a fost cunoscut anterior ca o diviziune separată în cadrul WarnerMedia care includea Crunchyroll, VRV și marca de animație Rooster Teeth. 

Compania a decis să înlăture numele Ellation și să-și concentreze eforturile asupra consolidării produselor și serviciilor oferite de Crunchyroll - care includ mărci de consum populare precum KAZÉ, Anime Digital Network (în parteneriat cu Citel, o filială a Média-Participations), Anime on Demand și Eye See Movies ca parte a achiziției de către Crunchyroll a grupului VIZ Media Europe (cunoscut pe atunci sub numele respectiv) în decembrie 2019. VIZ Media Europe și VIZ Media Elveția, de asemenea, și-au schimbat recent numele în Crunchyroll.

Crunchyroll este cel mai popular brand de anime din lume și conectează fanii de anime și manga din peste 200 de țări și teritorii, oferind experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile distinse. Și fanii din Moldova petrec tot mai mult timp pe platforma Crunchyroll, bucurându-se de anime. Iată care sunt cele mai populare titluri din primul trimestru al acestui an.

...

„Crunchyroll a fost întotdeauna ancora portofoliului Ellation - timp de mulți ani, mai întâi ca Yopeso și apoi sub brandul Ellation - echipa noastră din Chișinău, Moldova a fost inima eforturilor tehnologice pentru Crunchyroll, creând și construind produsul uimitor pe care-l avem astăzi pe piață.

Redenumirea întregii companii în Crunchyroll este o recunoaștere a muncii asidue a tuturor echipelor noastre și a angajamentului de a construi ceea ce este acum cel mai popular brand de anime din lume și un serviciu video de top 10 streaming global. Nimic din toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla fără echipa talentată din Moldova.” a spus Joanne Waage, General Manager, Crunchyroll.

„Majoritatea eforturilor s-au concentrat pe construirea celor mai bune experiențe pentru comunitatea pasionată a Crunchyroll și este firesc să apropiem și mai mult brandul de produsul uimitor.” a declarat Dan Denuța, Managing Director și Facility Manager al biroului Crunchyroll, Moldova.

„Compania noastră se bazează pe cultura din Silicon Valley și, prin aceasta, vom continua să asigurăm cea mai bună experiență de lucru pentru colegii noștri, astfel încât să poată atinge cele mai bune performanțe. În timpul acestor schimbări, suntem pregătiți să ne extindem și să acceptăm noi provocări pentru a continua alinierea cu echipa noastră globală”, a mai adăugat acesta.

...

Odată cu rebrandingul companiei, Crunchyroll va continua să sprijine comunitățile tech locale focusate pe educație prin intermediul programelor  și proiectelor educaționale precum Coderdojo, GirlsGoIT, EduTolk și altele.

„Moldova este o țară mică, iar să faci parte din echipa globală Crunchyroll este o oportunitate excelentă pentru toți pasionații de tehnologie și profesioniștii de pe piața locală. Suntem încântați să muncim pentru comunitatea anime, care este în creștere și suntem fericiți să avem grijă de toți colegii noștri oferind cea mai bună cultură de muncă și beneficii”, a declarat Elena Ivanova, Managing Director și Senior HRBP (human resources business partner) al biroului Crunchyroll, Moldova. 

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia (ca filială a Otter Media) și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 ​​de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa noastră, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Operăm în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, TypeScript, Java, Android, Kotlin, Swift, Objective-C, PHP și BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Berlin (AV Visionen) și Chișinău.

...

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
2
0
Oratorica online