Căutare avansată

Cunoști limbile străine și vrei să promovezi turismul în Moldova? Fii voluntar la Centrul de Informare pentru Turiști!

05-03-2019 Oportunități
...
 Tinerii ambițioși și activi, cu vârsta cuprinsă între 16-99 ani, vorbitori de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care cunosc obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să petreacă timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, îmbinând utilul cu plăcutul, sunt invitați să facă parte din echipa Centrului de Informare pentru Turiști în perioada aprilie - noiembrie 2019.

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) anunță a treia etapă de selecție a voluntarilor pentru sezonul turistic 2019 în cadrul primului Centru de Informare pentru Turiști, scrie diez.md.

La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți, iar la finalizarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Deasemenea, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii și participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri, care promovează evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Dacă ești interesat, completează formularul până la data de 20 martie 2019.  Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu.

Job Premium