...

Căutare avansată

Crunchyroll prezintă detalii din culisele uimitoarei rețele internaționale de fani anime. Vezi care sunt statisticile globale pentru perioada ianuarie-martie 2020

30-04-2020 Diversitate
...

Crunchyroll, cel mai popular brand de anime din lume, dezvăluie o dată în plus informații din culisele comunității uimitoare de fani anime.

 Crunchyroll are cea mai mare rețea de fani anime din lume (peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați și 30 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare în acest moment) și cea mai impunătoare librărie-video (peste 1000 de titluri). Echipa Crunchyroll lucrează asiduu pentru a înțelege preferințele comunității mondiale. Parte a acestei misiuni este utilizarea datelor din întreaga lume pentru a crea fanilor o experiență mai bună.

 Vezi statisticile noastre din perioada ianuarie-martie 2020 în infograficele de mai jos. Ne-am gândit că aceste date de vizionări unice ale Crunchyroll pot fi interesante pentru toți fanii anime.

 

.........

Suntem mândri să fim disponibili în peste 200 de țări și teritorii, iar mai jos poți vedea topul principalelor țări de streaming după vizualizări per abonat.

  1.  Uruguai
  2. India
  3. Peru
  4. Columbia
  5. Filipine
  6. Ecuador
  7. Italia
  8. El Salvador
  9. Polonia
  10. Republica Dominicană

La nivel global, comunitatea noastră de fani anime petrece aproximativ 85 de minute pe zi, urmărind filmele preferate de pe Crunchyroll. Iată lista celor mai vizionate 20 de titluri după numărul de vizualizări per abonat, aranjate în ordine alfabetică. Titlurile noi din acest trimestru sunt marcate cu caractere aldine.

Iată care sunt Top-10 cele mai vizualizate tiluri în Moldova, aranjate în ordine alfabetică, după numărul total de vizualizări:

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll, o companie WarnerMedia (ca filială a Otter Media) și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii cu experiențe la 360 de grade prin produsele și serviciile oferite.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa noastră, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Operăm în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Berlin (AV Visionen) și Chișinău.

 

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
1
Oratorica online