...

Căutare avansată

Cine sunt cei de la BEST4U și ce fac ca să păstreze cei mai buni angajați în companie

25-09-2019 TOP Angajatori
...

Anul 2019 marchează pentru Best4u Group 15 ani de activitate internațională și 8 ani pe piața locală. În această perioadă, filiala locală a reușit să-și facă loc pe piața din Republica Moldova și să crească an după an.

Best4u este o companie specializată în prestarea serviciilor IT. Modelul de afaceri al Best4u  este de a crea parteneriate, construind echipe dedicate, care să asigure întreg ciclul de dezvoltare al proiectelor web, de la idee la producție. 90% din numărul total de clienți actuali sunt entități IT olandeze, iar în ultimele luni compania se focuseaza spre extinderea serviciilor și în alte țări din Vestul Europei. Numărul de proiecte deja dezvoltate de Best4u atinge cifra de 3000 și e în continuă creștere.

Cum s-a dezvoltat compania în ultima perioadă?

Best4u a înregistrat o creștere vizibilă în ultimii ani, iar comparativ cu 2018, compania și-a dublat numărul de angajați de la 35 developeri la 70.. De asemenea, ne-am diversificat și în plan de tehnologii utilizate. La moment, lucrăm cu următoarele limbaje și framework-uri: .NET, Angular, Vue.JS, Node.JS, Laravel etc.

Ce vă diferențiază de alte companii din domeniul IT (proiecte, activități interne)?

Best4u este o companie dinamică, în care elementul cheie sunt oamenii, dezvoltarea culturii corporative, cu accent pe flexibilitate, pe training și învățare. Ne adaptăm ușor schimbărilor, încercăm să fim permanent inovativi și le creăm developerilor un mediu divers pentru a atinge performanțe înalte pe diverse tehnologii.

Colaborăm cu parteneri, care oferă developerilor posibilitatea să lucreze la numeroase proiecte interesante din sectoare gen: securitate, sănătate, logistică, etc, în cadrul cărora se utilizează mai multe limbaje de programare și tehnologii variate.

...

În ceea ce privește activitățile interne, organizăm diferite evenimente, precum petreceri corporative gen: Christmas Party, BBQ Party, Ziua Programatorului; participări la hackatoane, atât local, cât și internațional; team-building-uri per echipă; concursuri interne; participăm activ la diverse activități de caritate și multe altele.

Aveți integrat un sistem de promovare a angajaților în cadrul companiei?

Evident că specialiștii ce au tendința și dorința de a se dezvolta, demonstrând implicare activă și o evoluție pozitivă, găsesc în cadrul Best4u mediul necesar pentru a fi promovați. Suntem genul de companie deschisă spre a motiva și susține persoanele capabile. Un exemplu bun este chiar cel al directorului companiei, dl Serghei Covali, care a fost promovat de la poziția de developer, la cea de team lead, iar ulterior, Director Executiv, astfel ajungând la etapa de conducere a companiei la vârsta de doar 25 de ani, vârsta care ar putea părea fragedă pentru un asemenea rol, în viziunea unora.

...

Efectuăm evaluări constant, încercăm să identificăm talentul angajaților și să le oferim oportunități în care să îl valorifice. Cei  talentați ajung să se dezvolte și să dețină roluri de Team Lead, CTO și Project Manager.

De care beneficii se bucură angajații companiei?

În momentul în care punem accent mare pe cultura corporativă, organizăm deseori sondaje anonime de evaluare a nivelului de satisfacție a angajaților. De cele mai multe ori, aici găsim răspunsul despre modul în care am putea organiza anumite beneficii.

Așa a apărut programul flexibil de lucru, pe care îl susținem, punând accent pe responsabilitatea și autonomia fiecăruia din noi.

...

Developerii au parte de un buget personal ce îl pot utiliza pe parcursul întregului an pentru diverse cursuri, conferințe, cărți, care i-ar ajuta să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul IT. Pe lângă aceasta, oferim acces la diferite surse de învățare online, precum: Lynda, Udemy, Tutsplus, Laracasts și altele.

Încurajăm modul de viață sănătos: avem fructe proaspete în oficiu; masă de tenis, practicăm lunch-urile comune, oferim cursuri de engleză, bonusuri pentru recomandări, participare la traininguri specializate, team-building-uri, evenimente interne, etc…

...

Best4u nu înseamnă doar lucru din oficiu, dar și călătorii frecvente în Olanda și la sediile partenerilor noștri, astfel aceștia au oportunitatea de a cunoaște atmosfera locală, de a face schimb de experiență și de a învăța noi metode de îmbunătățire a procesului de lucru.

Nu în ultimul rând, activăm într-un oficiu modern, care este amplasat în inima sectorului Râșcani.

...

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online