Căutare avansată

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi, dacă vrei să lucrezi la Orange Systems

06-11-2019 TOP Angajatori
...

# Care este filozofia de lucru Orange Systems?

Orange Moldova investește în dezvoltarea direcției de business IT și promovează o nouă filozofie de lucru în acest domeniu. Interacțiunea și agilitatea sunt caracteristicile de bază ale hub-ului IT al companiei – Orange Systems, rezident al parcului IT, cu o echipă de peste 500 de angajați. Orange Systems are ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității, prin crearea de produse software proprii și centre locale de excelență în domenii importante pentru viitor cum ar fi: IoT, Machine Learning și Big Data.

# Ce aduce nou Orange Systems pe piaţa din Republica Moldova?

Inovaţia este un pilon al strategiei noastre și determină modul nostru de a lucra și de a aduce valoare adăugată partenerilor noştri.

Investim în numeroase programe și evenimente pentru dezvoltarea competențelor IT, atât pentru angajați, cât și pentru comunitatea IT locală și  venim cu parteneriate de valoare în acest sens.

Ca o extensie a culturii şi valorilor Orange Systems, am conceput Orange {kITchen} – spațiu destinat campusului IT, ce corespunde trendurilor actuale de design din domeniu, bazat pe conceptul de open spaces, spaţii dedicate pentru colaborare și pentru relaxare.

Această abordare modernă a modului de lucru reiterează ambiția noastră de a ne poziționa drept un angajator atractiv, responsabil și uman.

...

# Care sunt provocările cu care se confruntă compania?

Printre cele mai importante este lipsa specialiştilor cu abilităţi rar întâlnite, având în vedere tehnologiile inovatoare cu care lucrăm. Din acest motiv, investim în angajaţii noştri, creăm un mediu confortabil de muncă şi dezvoltăm competenţele care lipsesc.

...

# Ce beneficii au salariații Orange Systems, pe lângă salariu?

Pentru noi este important ca angajaţii noştri să poată păstra un echilibru între viaţa personală şi cea profesională, din acest motiv beneficiile noastre sunt divizate pe mai multe arii.

Banii tăi: salariu competitiv, bonusuri de performanţă, bonusuri pentru recomandare, credite ipotecare, credite pentru nevoi personale, dispozitive la preţ special.

Sănătatea ta: asigurare medicală privată, masaj şi yoga la birou, suport pentru activităţi sportive.

Suport pentru activităţile tale: telefon de serviciu și pachet gratuit de comunicare, transport gratuit la serviciu, cele mai cotate programe de training, furnizate atât în cadrul, cât şi în afara companiei, cursuri de limbi străine, rambursarea cheltuielilor pentru certificări internaționale.

Familia şi timpul liber: orar de muncă flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, suport financiar pentru evenimentele de familie.

...

# Cine poate candida la joburile Orange Systems?

La Orange Systems pot trimite CV-urile atât studenţi, cât şi persoane cu experiență în domeniu. Este foarte important entuziasmul şi dedicaţia colegilor care vor să ni se alăture. Noi suntem deschişi să oferim training-uri de formare profesională şi să îi primim într-o echipă tânără şi dornică să îşi împărtăşească experienţa.

...

# Pe lângă specialiști, compania angajează oameni fără experiență? Dacă da, cât timp durează perioada de instruire și ce traininguri le asigurați?

Pe lângă funcțiile complexe, avem şi poziţii care nu necesită o anumită experienţă în spate. Contează motivaţia, dorinţa de învăţare și atitudinea profesionistă. Oferim training-uri în domeniu din prima zi de muncă, iar acestea durează între două şi opt săptămâni. Desigur, suntem o companie care creşte şi formează profesionişti. Din acest motiv, oferim programe educaţionale în IT, cum ar fi: JavaAcademy, SmartTest și programul de internship Jump, care se desfăşoară de două ori pe an şi la care pot aplica studenţii interesaţi să-şi formeze o carieră la Orange Systems. Menţionăm că în fiecare an mai mult de jumătate dintre stagiari sunt angajaţi în cadrul companiei.

Dacă vrei să aplici la una dintre pozițiile vacante de la Orange Systems, o poți face AICI

Job Premium