Căutare avansată

Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, recrutează voluntari! Grăbește-te, perioada de înscriere se încheie pe 7 iunie

05-06-2017 Oportunități
...

Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, recrutează voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare se încheie pe data de 07 iunie 2017, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 08-12 iunie.

Dacă ești student și cauți un job part-time, echipa Jobs.diez.md îți vine în ajutor! Vezi aici mai multe oferte de muncă și internshipuri pe perioada de vară

Menționăm că festivalul  „Untold” va avea loc în perioada 15.07-10.08, la Cluj-Napoca, România, și îi va aduce pe aceeași scenă pe Martin Garrix, Ellie Goulding, Afrojack, ARMIN VAN BUUREN, Marshmello și mulți alții.

Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi, vor învăța cum se lucrează pentru un festival, și pe lângă toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac aici.

*În urma înscrierii, coordonatorul departamentului de voluntari va reveni cu informații. Pentru întrebări sau nelămuriri, puteți lăsa un mesaj la volunteers@untold.com.


Admin
Autor: Bujnița Denis

Job Premium