...

Căutare avansată

Ce salarii OFICIALE propun angajatorii din Moldova

15-01-2019 Date Statistice
...

Conform listei celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la 10 ianuarie 2019 un programator în țara noastră poate avea un salariu maxim de 30 mii lei, scrie Monitorul Fiscal.

Topul celor mai bine plătite joburi este completat de funcția de manager, pentru care se oferă un salariu maxim de 25 mii lei. Un salariu de aproape 23,5 mii lei este propus de IP Serviciul Tehnologia Informației și Securitatea Cibernetică pentru poziția de șef secție sisteme aplicative. Acest angajator mai oferă salarii maxime ce variază între 17,5 –19,6 mii lei pentru funcțiile vacante de șef serviciu suport clienți, șef secție telecomunicații, administrator sisteme informatice, arhitect sisteme informatice și inginer pentru exploatarea acestor sisteme.

Salarii de 17-16 mii lei sunt oferite pentru funcțiile vacante de electrician secție, montator aparate aer condiționat, montator sisteme de ventilație, condiționare a aerului, de transport pneumatic și aspirație.

Circa 15 mii lei se propun pentru poziții ca director financiar, director producție, diriginte șantier, manager etc. Totodată, angajatorii oferă salarii maxime între 12 – 14 mii lei pentru funcții vacante de inginer mașini termice, director proiect, specialist analist, manager în serviciul audit, tehnician în industria textilă etc.
Salarii între 10 – 12 mii lei sunt promise pentru cei care se vor angaja în funcțiile vacante de consultat în achizițiile publice, administrator crearea și revocarea certificatelor cheilor publice (IP Serviciul Tehnologia Informației și Securitatea Cibernetică), traducător, contabil-șef.

Cele mai mici salarii incluse în lista ANOFM sunt cele de 8 mii lei, oferite pentru joburi ca arhitect, finisor, conducător auto, contabil, medic specialist etc.

Menționăm că salariile menționate mai sus sunt doar cele incluse în baza de date a ANOFM, declarate oficial de către angajatori. 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online