...

Căutare avansată

Ce s-a vorbit la „Bizz Insider 3.0 - Tehnici Avansate de Recrutare și Motivare”

20-12-2018 Pentru companii
...

Pe 13 decembrie a avut loc a 3-a ediție a Conferinței BIZZ INSIDER, iar de această dată s-a discutat despre „Tehnici avansate de recrutare și motivare a personalului”.

Speakerii evenimentului au fost Elena Grigoraș, CEO TRAVOD International, care are în subordine circa 130 de angajați, și Luiza Dragan, HR Director JTI Moldova, care a primit distincția Top Employer Europe 2018. Alegerea invitaților nu a fost întâmplătoare - ambele companii au fost declarate Angajatori de Top din Moldova pentru anul 2018, în urma studiului efectuat de AXA Management Consulting

Alături de gazda evenimentului, Vali Rotaru, fondatorul bizz.md, invitatele au abordat câteva subiecte importante pentru piața muncii din Republica Moldova: 

# Care este rolul unui HR manager în companie și al departamentului de HR în general;

# Ce e important de știut înainte de recrutarea propriu-zisă a personalului;

# Cum trebuie să fie un anunț de angajare și, mai ales, ce beneficii trebuie scoase în evidență;

# Cele mai bune locuri și platforme pentru a plasa anunțul de angajare;

# Cum găsești și alegi cei mai buni candidați;

# Cum motivezi angajatul în companie, indiferent de buget;

# Componentele culturii organizaționale. 

Speakerii au scos în evidență că, în contextul crizei de resurse umane de la noi, e important ca angajatorii să exploreze resurse de recrutare cât mai moderne și eficiente - rețelele sociale, platformele pentru joburi, grupurile, și să-și traseze o strategie bine conturată de atragere a potențialilor candidați, punând în prim-plan beneficiile. 

Un aspect important și demn de menționat e și că lipsa unui buget consistent nu ar trebui să fie un impediment nici în faza de recrutare, nici în procesul de angajare, ci o provocare de identificare a noi resurse de remunerare și motivare. 

Jobs.diez are grijă să-ți cât mai aproape toată informația necesară și utilă despre evenimentele de la noi, dedicate tematicii HR/piața muncii, și să-ți ofere toată informația necesară în procesul de angajare. Baftă! 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online