...

Căutare avansată

Ce lucruri bune îți poate oferi un loc de muncă în VÂNZĂRI?

01-10-2018 Diversitate
...

Nu oricine e bun în vânzări: ca să poți convinge omul să ia anume produsul tău, trebuie să ai multe abilități, inclusiv comunicaționale, de persuasiune, să știi să-i inspiri omului exact ce vrei tu. Mulți cred că acest domeniu e unul complicat sau chiar dubios, dar sigur e unul care are și părți bune.

Uite ce ar trebui să știi despre vânzări pentru o viitoare carieră în domeniu:

# Îți dezvolți abilitățile de comunicare

Dacă discuțiile cu oamenii pe care îi vezi pentru prima dată sunt o provocare pentru tine, un job în domeniul vânzărilor îți poate fi de folos. Vei fi pus față în față cu diverse tipuri de oameni, iar la un moment dat, vei ști cum să îi abordezi pe fiecare în parte. Și atunci noile cunoștințe sau chiar vorbitul în public vor deveni o plăcere.

# Flexibilitate la job

Sectorul vânzărilor îți oferă diverse oportunități în acest sens: de la munca de teren, până la ore de lucru în funcție de preferințe. Cea din urmă te poate ajuta, mai ales dacă încă ești student și trebuie să ajungi la ore. Iar dacă îți atingi targetul de vânzare, managerul tău nu va fi preocupat de cât timp îți petreci tu la birou.

# Bonusuri consistente

Un loc de muncă în acest domeniu se bazează de cele mai multe ori pe un venit generat din vânzări. Astfel, dacă ești un bun vânzător și începi să înțelegi abordarea, poți câștiga, pe lângă un salariu de bază, și diverse bonusuri, în funcție de performanța de care dai dovadă. 

# Rezistența la stres

Vânzările presupun și multe provocări, multe refuzuri sau oameni nervoși și agitați. Iar dacă vei învăța cum să-ți gestionezi emoțiile în astfel de situații, s-ar putea să devii o persoană rezistentă la stres. Acest lucru îți va fi de folos la orice alt job, căci fiecare poziție sau domeniu vine cu provocările sale.

Așadar, dacă ești student sau pur și simplu ești în căutarea unui job, vezi aici oferte de muncă în vânzări. Succes!

Job Premium