...

Căutare avansată

Angajații Pentalog vor putea alege între munca remote și munca la birou

24-07-2020 TOP Angajatori
...

Într-un context sanitar care a schimbat, peste noapte, rutina noastră zilnică, Pentalog a reușit să se mobilizeze rapid, la nivel global și să treacă 100% la un regim de muncă remote. Pentru că siguranța angajaților și a familiilor acestora este una dintre principalele priorități ale companiei, începând cu luna martie, toate activitățile au fost adaptate, astfel încât provocarea Work From Home să fie transformată într-o oportunitate de reconectare a echipei.

Cafeaua de dimineață, cu colegii, a fost înlocuită de Virtual Coffee Breaks. Teambuilding-urile s-au transformat în sesiuni online, care reușesc să conecteze colegii de pe cele 3 continente, unde sunt localizate agențiile Pentalog. Evenimentele offline au devenit online, astfel încât poți să asculți speakeri care sunt la sute sau mii de kilometri de tine, fiind la Chișinău sau în alt colț al lumii.

Recent, compania a lansat o serie de evenimente dedicate comunității Pentalog, PentaBreak! Disconnect to reconnect!, iar primul dintre ele, a venit cu o prezentare despre Habit Building, ținută de Vlad But, Managing Partner la AZIMUT & UpdateED, România.

Mai mult, conform unui sondaj realizat pe un eșantion de 1484 de participanți, la scară internațională, dintre care 654 de respondenți sunt din domeniul IT, doar 35% dintre angajați sunt optimiști atunci când vine vorba despre revenirea la birou până la sfârșitul lui 2020. Rezultatele sondajului au fost prezentate de către CEO-ul Pentalog, Frédéric Lasnier, în cadrul unei emisiuni de pe canalul Pentalog – PentaLive.

...

Astfel, pentru că munca remote a reușit să mențină productivitatea echipei și chiar să o crească, Pentalog a luat decizia să o transforme în una dintre bunele practici ale companiei, pe termen lung. Astfel, în depedență de preferințe, angajații vor putea alege între munca de acasă, munca la birou sau o integrare a ambelor, pentru un maximum de confort și eficiență în activitatea lor.

 

Full Stack Developer (PHP + VueJS) @Pentalog

 

QA Automation Engineer @ Pentalog

Trimite CV

 

iOS Developer @ Pentalog

 

Python Developer @Pentalog

DevOps Engineer @ Pentalog

 

PHP Developer @ Pentalog

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
15
4
1
Oratorica online