...

Căutare avansată

Am găsit tocmai 11 motive DE CE SĂ APLICI la joburile companiei EBS Integrator

26-02-2020 TOP Angajatori
...

Condiții de muncă moderne pentru o activitate productivă

Ne place oficiul în care ne desfășurăm activitățile: stilul industrial, combinat cu elemente de decor ce conferă o atmosferă relaxată, formează un mediu profesional, confortabil și plăcut. Dispunem de spații deschise de lucru, cabine pentru concentrare sau convorbiri cu clienții, săli de conferință pentru diverse ședințe, spații de parcare, dar și de o bucătărie spațioasă echipată cu cele necesare.

Mentoring

Începe aventura ta cu suportul unui mentor din prima zi.

Posibilități de creștere și dezvoltare în carieră

În cadrul companiei noastre, poți beneficia de diverse programe de motivare și dezvoltare, precum și de vizite la conferințe, forumuri, cursuri de perfecționare sau studiere a tehnologiilor noi.

Acces la Performance Coach&Therapist

Desigur că în procesul de lucru ar putea să apară momente care să îți scadă motivația sau încrederea în forțele proprii, dar noi am prezăvut acest lucru și am implementat un sistem de coaching. Orice angajat are posibilitatea să discute cu terapistul companiei, desigur dacă simte necesitatea.

Trainings/ Cursuri online

În fiecare lună avem o zi, în care facem schimb de experiență sau cunoștințe, sub forma unor prezentări pregătite de câțiva membri ai echipelor, numiți din timp. Totodată, membrii echipei participă în cadrul unor evenimente de specialitate din țară, cât și peste hotare, sau pot urma cursuri online de specialitate.

Acces la biblioteca internă

În cadrul companiei, dispunem de o bibliotecă care conține cărți de specialitate, de dezvoltare personală, cât și de business.

Acces la traininguri de Public Speaking&Storytelling

Angajații companiei au parte de traininguri de public speaking și storytelling, unde au posibilitatea să-și antreneze dicția și să practice tehnici care îi vor ajuta să-și exprime gândurile, să-și împărtășească experiența și chiar să susțină traininguri.

Acces la English Classes

Angajații companiei au parte de lecții de engleză, conform nivelului de cunoaștere al acesteia.

Office Parties

Organizăm petreceri corporative, pizza, party-uri și alte activități, care degajă atmosfera în cadrul teambuildingurilor conferind un ambient cât mai plăcut.

...

Games

Atunci când vrei să faci o mică pauză, poți să te folosești de terasă, de biblioteca companiei sau să joci șah sau tenis de masă.

...

Refreshments

Cafea, frișcă, diferite tipuri de ceai, care îți vor reîncărca bateriile zi de zi.

Deci, ai vrea pe lângă niște taskuri și un pic de responsabilitate să primești atâtea beneficii faine? Aplică chiar acum la joburile de la EBS Integrator aici.

...

Cât de utilă ți-a fost această informație?
0
0
0
Oratorica online