Căutare avansată

Ai un start-up în domeniul IT? Înregistrează-te la „Tekwill Travelers” și primește bani pentru dezvoltarea afacerii tale!

06-02-2019 Oportunități
...
 
Anul acesta, în cadrul Tekwill, se lansează prima ediție „Tekwill Travelers”, o inițiativă care face parte din Tekwill Ambassadors Program 2019, menită să ofere suport pentru echipe/startup-uri în realizarea oportunităților de business, prin participarea la evenimente, conferințe, expoziții, misiuni B2B tech din întreaga lume. 
 
Tinerii care au dezvoltat afaceri în domeniul IT pe parcursul ultimelor 3 ani vor putea să identifice mai multe oportunități de extindere a start-up-ului lor. 
Programul este realizat cu susținerea financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Guvernului Suediei.

În cadrul Programului „Tekwill Travelers” vor fi susținute echipele care dezvoltă afaceri în domeniul tehnologiei informației și care vor să participe la evenimente, conferințe, expoziții, misiuni B2B tech, prin acoperirea următoarelor tipuri de cheltuieli:

#1. Taxa de participare la evenimentul ales;

#2. Cheltuieli de transport/cazare, în valoare de până la 1000 USD/echipă;

* Valoarea sumelor oferite poate fi mărită în funcție de relevanța/impactul preconizat al călătoriei.

* va fi solicitată prezentarea biletului de acces la eveniment și a vizei (după caz) înainte de efectuarea plății pentru biletul/biletele avia.

Etapele programului:

# Perioada de înregistrare în cadrul programului: 4 Februarie – 28 Februarie 2019

# Perioada de evaluare a solicitărilor: 1 Martie – 15 Martie 2019

# Perioada de implementare a programului: 1 Aprilie 2019 – 1 Aprilie 2020

La program pot participa start-up-urile care: sunt relevante pentru domeniul IT, au fost lansate cu cel mult 3 ani în urmă, au un scop bine definit, coerent, vizavi de evenimentul ales.

Pentru a participa în cadrul programului, start-up-urile interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere, care ulterior va fi trimis la adresa community@tekwill.md.


Mihaila Patricia
Autor: Patricia Mihailă

Job Premium