...

Căutare avansată

A plecat de la Google ca să-și construiască o afacere proprie: vezi cum a reușit

11-10-2018 Diversitate
...

Tim Armstrong, CEO-ul companiei AOL, ce activează în domeniul mass-media, are o carieră impresionantă în spate. A fost director la Google, unde a contribuit la dezvoltarea unor produse-cheie, precum AdSense. Cu toate că jobul era confortabil și bănos, el a decis să îsi asume un risc și să înceapă propria afacere.

Armstrong a împărtășit sfatul primit de la tatăl său în 2009, înainte de prima lui zi la AOL: "Este un moment de cotitură. Dacă dai greș, atunci nu vei putea da înapoi, așa că trebuie să găsești o cale să privești înainte".

Spiritul antreprenorial al lui Armstrong l-a făcut să îmbrățișeze riscul de a eșua. Iar când a lăsat jobul călduț de la Google, el a realizat ceva important. "Dacă ideea mea va fi un dezastru total, cui i-ar păsa cu adevărat? M-am gândit că nu voi avea nimic de pierdut, ba din contră, voi putea învăța din erorile mele".

...

Armstrong a mai spus că multă lume l-a întrebat de ce vrea să plece de la Google, având în vedere că era foarte bun la ce făcea acolo, iar salariul nu era unul de neglijat.

El le-a explicat că spiritul antreprenorial e foarte dezvoltat în cazul său și că vrea să aplice tot ce a învățat acolo în cadrul propriei sale afaceri. Iar pariul făcut de Armstrong a dat roade. Acum, el a devenit director general al AOL și Yahoo!, sub umbrela Verizon Communications.

Vatimedia banner