...

Căutare avansată

53% dintre followerii jobs.diez au posibilitatea să lucreze DE ACASĂ

26-03-2019 Date Statistice
...

Lucratul de acasă devine tot mai popular printre mileniali, ba chiar și printre cei din generațiile mai mari - și nu e de mirare. Munca de acasă, prin însăși denumirea ei, sună promițător și interesant. 

Imaginează-ți că te dai jos dimineața din pat și, în loc să alergi pe ușă în ambuteiaje, poți să faci gimnastică, să iei micul dejun în liniște sau pur și simplu să te uiți la ceas și să începi să lucrezi în ritmul tău. Este visul pe care orice om care lucrează la un loc concret de muncă îl are din când în când, iar pentru mulți oameni, acest vis a devenit o realitate.

Vezi și Lucratul de acasă: bun sau rău pentru sănătatea ta emoțională?

Conform ultimului sondaj efectuat de platforma Jobs.diez.md pe pagina de Facebook, 53% dintre respondenți au posibilitatea de a lucra de acasă - cel puțin 1-2 zile pe lună. Aici nu au fost incluși cei care fac freelancing, pentru că munca lor presupune by default că ei nu lucrează dintr-un birou. 

Lucratul de acasă, chiar și ocazional, este un avantaj evident, un beneficiu consistent pentru angajat, deși nu este deloc unul financiar. Potrivit unui studiu al colegilor de la eJobs România, 8 din 10 români și-ar dori să poată lucra de acasă. Totuși, doar 35% dintre angajații români pot alege să lucreze de acasă o zi pe lună, în timp ce 13% lucrează numai de acasă. 

Vezi și Avantaje și dezavantaje reale în munca de FREELANCER (de acasă) 

Nu știm încă câți moldoveni visează să devină freelanceri sau măcar să muncească de acasă o zi-două, dar știm cum să faci asta EFICIENT - mai multe vezi aici

Jobs.diez încearcă să-ți ofere toată susținerea necesară în procesul de angajare, dar și să-ți redea încrederea de sine pe drumul către locul de muncă dorit.


Mihaila Patricia
Autor: Patricia Mihailă

Job Premium