...

Căutare avansată

5 motive să lucrezi la „Mobvaro-M”

07-02-2019 Pentru aplicanți
...

Sunt pe piață de 15 ani și au devenit liderii industriei de confecționare a mobilei din Moldova, oferă angajaților posibilitatea de a crește continuu, fiind, de fapt, locul unde vrei să lucrezi - toate astea se referă la compania MOBVARO-M. 

La MOBVARO-Mangajații au o experiență medie de muncă de 3,7 ani. Fluxul de aplicanți este destul de mare, iar una din cele mai dorite funcții este de manager-consultant la call-centru. Totuși, doar cîțiva ajung să rămână în companie - cei, care nu se tem să iasă din zona de confort și să lucreze cot la cot cu colegii lor. Rămân cei mai buni, care sunt mândri de munca lor și care și-o fac cu succes, având un salariu bun și dând dovadă zilnic de profesionalism. 

Iată alte 5 motive de a lucra la MOBVARO-M:

...

#1. Experiență de muncă în vânzări și instruire în 1C

În puține locuri din Chișinău vei avea parte de o asemenea instruire în domeniu. Doar aici specialiștii aplică tehnicile de vânzare nu în teorie, dar în practică. Aici vei fi instruit și în domeniul utilizării computerului, în special să lucrezi cu una din cele mai populare programe - 1C. Fiecare proaspăt angajat este instruit și învățat să lucreze cu clienții, cu actele și, desigur, în domeniul vânzărilor. 

# 2. Time-management

Fiecare anagajat MOBVARO-M învață și aplică la muncă, dar și în viața de zi cu zi, abilitățile de planificare a sarcinilor și a timpului. Orice specialist de aici știe să țină lucrurile sub control, să reușească cît mai multe și să facă față taskurilor. 

# 3. Modernitate

Totul - începând cu tehnologia de producere a mobilei, design și calitate, și sfârșind cu livrarea - este de cea mai înaltă calitate și se efectuează la un nivel extrem de avansat. În arsenalul angajaților există diverse programe, service-uri online corporative și gadgeturi de ultimă generație. MOBVARO-M e mereu în pas cu progresul. 

# 4. Instruire

Creșterea continuă e principiul de bază al companiei. În fiecare lună sau chiar și mai frecvent se implementează ceva nou sau au loc traininguri de instruire profesională. 

# 5. Atmosfera

MOBVARO-M e o familie mare. Productivitatea din birou e mereu la un nivel foarte bun, iar angajații vin la muncă cu plăcere. Poate suna nerealist, dar e adevărat!

Angajații petrec suficient timp împreună ca să se cunoască bine reciproc și să devină apropiați. De aceea, fiecare e „molipsit” de dorința de a crea confort și înțelegere la locul de muncă. Un rol important îl are și conducerea companiei, care creează o atmosferă agreabilă în birou, dar rolul primordial îi revine, totuși, întregii echipe. 

Compania își bucură de mai bine de 15 ani clienții en-gros și cu amănuntul, oferindu-le mobila de bucatarie, pentru living, hol, antreu, birou sau mobila pentru copii, cu adevărat calitativă, stilată și funcțională, la cele mai bune prețuri. 

Te-am convins să lucrezi la MOBVARO-MDacă da, vezi AICI ce poziții vacante au și aplică!