...

Căutare avansată

5 Motive să aplici la joburile Crunchyroll

12-05-2020 TOP Angajatori
...

FII SĂNĂTOS

Avem un plan de asigurare medicală privată pentru toți colegii care include, asigurare de sănătate, servicii de stomatologie și oftalmologie. Toți au posibilitatea de a extinde asigurarea medicală pentru membrii familiei la un preț redus.

Crunchyroll, de asemenea, organizează un control medical obligatoriu odată la doi ani pentru toți angajații, complet acoperit de companie.

TIMP PENTRU TINE

Toți au dreptul la un echilibru între muncă și viață. Dacă ai nevoie de cîteva zile libere sau de un concediu de două - trei săptămâni - Crunchyroll te încurajează să faci acest lucru. 

Ai 28 de zile calendaristice de concediu anual plătit, zile libere cu ocazia sărbătorilor naționale și chiar câteva în plus! 

În zilele în care nu te simți în toată puterea, fie din punct de vedere fizic sau morale, îți oferim 3 zile în plus pentru a-ți aduna forțele.

Toate zilele de vacanță neutilizate vor fi acumulate, dar va trebui să le utilizezi în termen de doi ani.

AVANSEAZĂ

Oferim cursuri de dezvoltare profesională și abonamente exclusive la resurse academice și tehnice, platforme de învățare electronică și cursuri de engleză.

...

REÎNCARCĂ-TE

Prânzurile sunt livrate la oficiu de luni până joi. Avem, de asemenea, o bucătărie complet echipată cu un număr excedent de băuturi și gustări!

GĂSEȘTE ECHILIBRUL

Membrii echipei pot profita de sala de forță și de cursurile de yoga și wellness, precum și de consiliere prin programul de asistență a angajaților.

MUNCEȘTE INTENS, PRIVEȘTE INTENS

Ai acces gratuit la toate platformele noastre: Crunchyroll, VRV și librăria digitală Warner Brothers!

...

APASĂ PE PLAY

Avem o viață de birou vibrantă, cu o mulțime de evenimente interne și externe: jocuri sociale, difuzări de anime, team-building-uri și alte celebrări regulate în oficiu.

...

LISTA CONTINUĂ

Te încurajăm să ne ajuți să construim o echipă puternică cu oameni dedicați și pasionați. Trimite-ne CV-ul cât de curând posibil și vom planifica o discuție. Aici vezi toate ofertele noastre de angajare.

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
5
0
3
Oratorica online