...

Căutare avansată

5 motive de ce angajații Best4u International au ales să lucreze pentru această companie.

14-08-2020 TOP Angajatori
...

Serghei Covali, CEO-ul companiei Best4u International este sigur că cultura organizațională a unei companii face diferența dintre o companie bună și una grozavă. Cei mai buni oameni caută mai mult decât un salariu mare, ei au nevoie de un mediu plăcut în care sa aibă oportunitatea să se dezvolte.

Numărul angajaților companiei Best4u International s-a dublat în ultimul an și în același timp, în urma studiului organizat de către Axa Management Consulting, am fost recunoscuți drept Top Employer 2019. Cu siguranță oricine preferă să meargă la serviciu din plăcere, fără a privi fiecare zi de lucru ca pe o pedeapsă și suntem mândri că eforturile companiei de a schimba viziunea programatorilor despre termenul “a merge la muncă” au avut efect.

...

Ceea ce ne diferențiază de alte companii IT este faptul că activăm în baza modelului “extended teams”, iar angajații noștri fac parte atât din cultura organizațională Best4u International din Moldova, cât și cultura companiilor externe pentru care specialiștii noștri lucrează. Aceasta oferă pentru fiecare membru al echipei un sentiment deosebit de apartenență. Dar cum ne reușește acest lucru?

  • Călătorii de afaceri permanente ale echipei din Moldova către sediul companiei partenere. Încurajăm schimbul de experiență între echipa locală și cea de peste hotare și facilităm o bună cooperare și prietenie între ele.

...

  • Sărbători petrecute împreună. Fie Crăciunul petrecut în Alpii Austrieci sau Ziua Internațională a Programatorului sărbătorită în Barcelona însorită - partenerii noștri încearcă să dezvolte spiritul de echipă prin diverse modalități.

...

  • Implicarea tuturor membrilor echipei în îmbunătățirea proceselor companiei. Ar putea exista ceva mai frumos decât un hackathon petrecut într-o vilă din Belgia, unde, într-o atmosferă relaxantă, sunt discutate și implementate strategii de îmbunătățire a companiei? În așa mod se consolidează încrederea în sine și motivația specialiștilor. Angajații sunt mândri și dornici de a fi parte din succesul companiei.

...

Nu credem că există multe persoane care să rămână insensibile atunci când sunt apreciate și simt că implicarea și munca depusă au valoare. Mesaje de mulțumire, cadouri de mulțumire, kudos, menționarea succeselor specialiștilor în testimoniale, etc. Colaborăm cu parteneri care nu ascund faptul că au o echipa dedicată în Moldova, ci dimpotrivă, sunt mândri să recunoască eforturile membrilor acesteia și să le aprecieze munca. Astfel se creează o legătură strânsă între programatori și compania pentru care lucrează. Ei sunt tratați ca membrii unei familii.

...

  • Conectăm echipa din Moldova cu tradițiile țărilor partenere și viceversa. Fie că este vorba de litere din ciocolată pentru Sinterklaas (tradiție olandeză) sau Mărțișor pentru 1 martie (simbolul primăverii în Moldova), cât de mișto este când îți poți extinde orizonturile culturale și ai ocazia să cunoști tradițiile și obiceiurile altor țări?

...

...

Cultura organizațională a unei companii este și ar trebui să fie individuală. Este incredibil de greu să reproducem o cultură excelentă. O cultură organizațională puternică aduce oamenii împreună. Când membrii echipei au posibilitatea de a comunica și de a ajunge să se cunoască mai bine unii pe alții, ei vor forma noi conexiuni. Aceste conexiuni vor duce la idei noi și la decizii înțelepte. În același timp, cultura corporativă este un efort comun care necesită o abordare sistematică din partea tuturor membrilor echipei companiei.

Te-ai întrebat vreodată care este cultura organizațională a companiei în cadrul căreia lucrezi, și mai ales în ce măsură aceasta te reprezintă?

 

Vrei să fii parte din echipa Best4u International? Vezi joburile disponibile:

IT Recruiter Internship

Magento Developer

Wordpress Developer

Vue.JS developer @ Best4u International

Angular Developer

Full Stack (Angular/Laravel) Developer

 

 

Cât de utilă ți-a fost această informație?
14
1
4
Oratorica online