ru

Căutare avansată

13 aprilie: „Angajat, deci protejat”, o nouă temă de dezbatere!

12-04-2018 Pentru aplicanți
...
Radio Moldova Tineret (RMT), în parteneriat cu Fundaţia Friedrich „Ebert Moldova”, organizează vineri, 13 aprilie, ora 17:45, talk-show-ul public „Angajat, deci protejat”.
În cadrul evenimentului se va discuta despre problema protecției la locul de muncă, dar și despre drepturile și obligațiile angajatorilor.

Angajatul fără protecție riscă să trăiască povestea drobului de sare. Se poate trezi cu el în cap, dar are și toate posibilitățile să-l evite. Exact acest lucru se întâmplă și în momentul în care sunt semnate contractele de muncă.

Drobul de sare poate fi un șef care te ține peste program la serviciu, o atmosferă stresantă, lipsa unui salariu adecvat, obligații în plus apărute peste noapte, încălcare de drepturi.
Ce facem? Lăsăm drobul de sare să cadă și angajatorul să fie absolvit de obligații? Acceptăm munca peste program? Tolerăm un post de lucru fără condiții minime garantate prin lege, dar cu cerințe mari?
 
În cadrul acestui talk-show se va da răspuns la aceste întrebări și se va găsi un final fericit poveștii, punând în discuție problema protecției la locul de muncă, drepturile și obligațiile angajatorilor.
 
Talk-show-ul „Angajat, deci protejat”, care va avea loc vineri, 13 aprilie, ora 17.45, la Tucano Coffee Brasil de pe strada Alexandru cel Bun, 91 A., va fi moderat de către Elena Stegari și Alexandru Ghețan .
 
Notă: Primii 50 de participanți vor beneficia de cafea gratis.
 
Vatimedia banner