În mai, ai șansa să te angajezi! Vino la Forul meseriilor/profesiilor și la Târgul locurilor de muncă pentru Tineret

Încă un eveniment dedicat celor în căutarea jobului potrivit sau a unei oferte educaționale interesante! La sfârșit de mai va avea loc cea de-a VII-a ediție a Forului meseriilor/profesiilor, cu intrare liberă.

Forul meseriilor/profesiilor este un eveniment destinat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă. Tradițional, în cadrul forului se va desfășura și Târgul locurilor de muncă pentru Tineret, organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sub egida Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Educației.

Potrivit organizatorilor, Forul meseriilor/profesiilor va oferi tinerilor posibilitatea de a se familiariza cu instituțiile de învățământ, cu posibilitățile de însușire a unei profesii, de a cunoaşte angajatori din diferite domenii de activitate, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieţei muncii. De asemenea, evenimentul va consolida legătura instituțiilor de învățământ cu piața muncii.

Programul evenimentului va cuprinde:

  • ofertele instituțiilor de învățământ (orientarea în lumea profesiilor/meseriilor);
  • ofertele angajatorilor (prezentarea ofertelor de muncă libere, discuții și negocierea cu agenții economici privind ocuparea unui loc de muncă, aplicarea CV-lor la angajatori);
  • oportunități de deschidere a unei afaceri.

Participanții la eveniment vor avea posibilitatea să-și identifice domeniile prioritare de interes profesional, fiind ghidați în carieră de către experți în domeniu.

Aplică la Programul Internațional de Stagiere în Management „METRO Potentials”. Devino un lider priceput și activează în companii din Germania

Uşile Forului meseriilor/profesiilor şi Târgului locurilor de muncă pentru Tineret vor fi deschise pentru vizitatori la 24 mai 2017, între orele 10:00 – 17:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel, mun. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam, 77.

Menționăm că, în perioada 24 – 31 mai 2017, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XII-a, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret”. Târgul online va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Informaţii suplimentare puteți afla la Centrul de Apel – Piaţa Muncii, tel. 0 8000 1000, apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova (orele de lucru 8:30-15:30, de luni  până vineri).

#diez © 2016 Toate drepturile rezervate

Noi în rețelele sociale

NEWSLETTER

Abonează-te pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi joburi