Încă nu ți-ai găsit jobul potrivit? Mergi la a 11-a ediție a Târgului de Cariere de la Chișinău

Dacă nu ai reușit să-ți găsești jobul potrivit la începutul lui 2017, noi avem o veste bună pentru tine. În curând va avea loc cea de-a 11-a ediție a Târgului de Cariere de la Chișinău.

Evenimentul se va desfășura în perioada 4 – 5 aprilie 2017, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, între orele 10:00 – 19:00.

La târg sunt așteptați peste 3 000 de candidați și aproximativ 30 de companii care vor recruta atât pentru Republica Moldova, cât și pentru România.

Candidații vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Îți place să negociezi și posezi darul convingerii? Aici găsești joburi în domeniul vânzărilor care s-ar putea să te intereseze

Conform organizatorilor, pentru fiecare om există jobul potrivit, totul e să-l găsească pentru ca mai apoi să spună (și chiar să simtă) că-și iubește locul de muncă. De aceea, în cadrul târgului, vor fi aduse împreună companiile și candidații, astfel încât procesul de selecție să fie mai scurt și mult mai eficient. De asemenea, persoanele în căutarea unui loc de muncă au ocazia să facă o impresie bună încă din primul moment, crescându-și șansele de a fi invitați la un interviu de angajare.

Companiile care vor să recruteze noi angajați își pot rezerva un loc printre cei mai importanți angajatori.

Astfel de evenimente se desfășoară de 2 ori pe an și strâng în jur de 20-25 de angajatori și peste 4000 de candidați. Menționăm că, potrivit datelor statistice, unul din fiecare 10-15 participanți la Târgul de Cariere își găsește la Târgul de Cariere un loc de muncă sau un internship potrivit.

Pentru alte detalii, accesați: targuldecariere.md sau pagina de Facebook a evenimentului.

#diez © 2016 Toate drepturile rezervate

Noi în rețelele sociale

NEWSLETTER

Abonează-te pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi joburi